16-10-2011

47 млн ​​доларів коштує найдорожче приміщення у місті Києві

Найдорожче приміщення

Як повідомляє портал meget.kiev.ua, минулого місяця на продаж виставили 3 приміщення, які є найдорожчими у Києві.

Одне з найдорожчих знаходиться в Печерському районі і продається на 47 мільйонів доларів.

Аналітики та експерти даного порталу вирішили скласти рейтинг найдорожчих приміщень у Києві, і перше місце природно зайняло приміщення, що знаходиться у Печерському районі – це масштабний бізнес-комплекс.

Комплекс розташований приблизно у центрі міста, а загальна площа його становить близько 14 801 кв.м. Парковка наземна поділена на 149 місць, а підземна вміщує 41 автомобіль. Біля бізнес-центру розташований сквер для відпочинку з фонтаном. Висота стелі в приміщенні становить від 3 до 4,5 м, залежно від поверхів.

2 місце у складеному рейтингу займає торгово-офісне приміщення в Оболонському районі та ціна його становить 16 млн доларів.
Площа даного центру 6882 кв.м., будівля складається з 8 поверхів, висота стель 3,3, парковка, розрахована на 80 місць. Є також підвальне приміщення, в якому розташоване велике кафе (150 місць), складські та офісні приміщення.

3 позицію зайняла будівля на вул. Михайлівській, ціна якого становить 14 млн. доларів.

Площа всієї будівлі – 2013 кв.м., у будівлі всього 5 поверхів та 2 поверхи розташованих під землею. В офісах А класу встановлено сучасне обладнання: системи нагріву, припливні та витяжні вентиляції, кондиціонери, холодильні установки та ін.

Підготував: Олександр Бєлов