11-11-2015

Чим хороші апарт-готелі?

апарт-готель

Це новий вид готельного бізнесу. Наслідуючи назву, відтворені вони за апартаментним принципом. Історія апартаментних готелів походить від курортів. Популярністю вони користувалися у сімей, яким традиційні готелі не подобалися за номерами. Пізніше сформувався слоган, що найбільш ємно описує такий готель: «у них зручніше проживати, ніж відпочивати». Цим було на увазі, що прості типи готелів не повністю задовольняли вимоги гостей.

Апарт-готелі відрізняються від звичайних готелів тим, що проживання в них повністю відповідає житловим умовам самостійного житла. Тут на передньому плані виявляються дві основні переваги, які явно відрізняють їх від знімної житлоплощі і роблять готелем. Перше, у них прийнятна броня номерів. Апартаменти можна забронювати лише одним дзвінком на ресепшен. Друге, постояльцю, при бронюванні не потрібно укладати контракт. Крім цього, постоялець може розрахуватися тоді, коли йому буде зручно.

Апарт-готелі при проживанні зручні тим, кому довго доводиться жити поза домом. В номерах є все необхідне для проживання, від побутової техніки до тренажера. При високому комфорті, за цінами такі готелі дешевші за традиційні готелі. У них можна проживати, за потреби, можна кілька років.

Підготував: Олександр Бєлов