09-03-2018

Провідні світові бренди у сфері комерційної нерухомості

світові бренди

16-те опитування серед 150 тис. фахівців, проведене The Lipsey Company, визначило 25 провідних світових брендів у сфері комерційної нерухомості.

The Lipsey Company спеціалізується на тренінгах та професійному розвитку в галузі комерційної нерухомості та проводить опитування серед фахівців з їхнього сприйняття провідних брендів у сфері нерухомості з 2002 року.

17 років поспіль CBRE Group, Inc. визнається найкращим світовим брендом на ринку комерційної нерухомості в рейтингу Lipsey Survey.

1 місце. CBRE Group, Inc. найбільша у світі компанія, що займається комерційною нерухомістю та інвестиціями з доходом у розмірі 13,1 млрд дол. США та понад 75 тис. співробітників. CBRE пропонує широкий спектр інтегрованих послуг, включаючи об'єкти, транзакції та управління проектами; керування нерухомістю; управління інвестиціями; оцінка та оцінка; лізинг майна; стратегічний консалтинг; продаж нерухомості; іпотечні послуги та послуги з розвитку.

2 місце. JLL – фінансова та професійна сервісна фірма, що спеціалізується на комерційній нерухомості та управлінням інвестиціями. JLL налічує понад 70 тис. співробітників по всьому світу та обслуговує місцеві, регіональні та глобальні потреби компаній у нерухомості та інвесторів у більш ніж у 80 країнах. Дохід компанії – 6,8 млрд дол. США.

3 місце. Cushman & Wakefield – світовий лідер на ринку комерційної нерухомості. Cushman & Wakefield налічує понад 43 тис. співробітників у більш ніж 60 країнах. Компанія є одним із найбільших підприємств на ринку комерційної нерухомості з доходом у розмірі 5 млрд дол. США.

З повним списком брендів у сфері комерційної нерухомості можна ознайомитись у рейтингу Lipsey's 2017 Top 25.