09-02-2018

Час настав: віртуальна реальність та комерційна нерухомість

завод

Технологічні зміни історично впливали на комерційну нерухомість, у тому числі і віртуальна реальність.

Як віртуальна реальність змінює комерційну нерухомість?

Віртуальна реальність дозволяє побачити простір ще до його створення

Незалежно від того, перетворюєте ви купу щебеню на розкішне житлове приміщення, порожній об'єкт на багатофункціональний простір або темний брудний склад на офіс – часто буває досить складно передати своє бачення простору. Не всі люди можуть уявити готовий об'єкт лише з планів та малюнків архітектора. Віртуальна реальність комерційної нерухомості допоможе побачити готовий об'єкт.

У клієнтів відпадає потреба оглядати нерухомість на місці

Найкорисніший аспект віртуальної реальності для комерційної нерухомості. Іноді буває неможливо переконати зайнятого підприємця приїхати на огляд об'єкта, не говорячи про цілу команду зацікавлених осіб одночасно! Особливо це стосується міжнародних клієнтів. Тепер, щоб побачити об'єкт, його можна подивитися з будь-якої точки земної кулі.

Такі компанії, як Matterport, використовують фотографії об'єкта нерухомості для створення 3D моделей, що пропонують користувачам панорамний огляд власності. АН BFS не є винятком. Вже кілька років, як ми впровадили послугу для своїх клієнтів віртуального туру по об'єкту комерційної нерухомості.

Віртуальна реальність – конкурентна перевага для операторів ринку комерційної нерухомості

Фото та відео вже стали невід'ємною частиною продажу комерційної нерухомості. Крім того, використання безпілотників дозволяє побачити об'єкт з іншого ракурсу. Технологічні досягнення продовжують змінювати комерційну нерухомість: веб-сайти, електронну пошту, SEO, соціальні мережі... і тепер віртуальна реальність. Якщо існує новий спосіб стати ближчим до людей за допомогою технологій, то ця технологія у будь-якому випадку буде використана в комерційній нерухомості. І, звісно, ​​настільки конкурентному ринку компанії завжди шукають нові способи випередити конкурентів.

За матеріалами NAI Global.