08-06-2018

6 рекомендацій набувачам комерційної нерухомості

офісна будівля

"Як як?" — відповість, можливо, хтось, — «взяв гроші, пішов та й купив!» Ця думка, звичайно, вірна за своєю суттю, але з іншого боку, не можна забувати про ту величезну кількість, скажімо так, непорядних людей, які спеціалізуються на махінаціях у сфері комерційної нерухомості.

Тому, щоб уникнути подібних ситуацій, краще взяти до уваги шість важливих рекомендацій якими поділилася Світлана Попова, директор агентства комерційної нерухомості BFS.

  1. Найкращий і найправильніший варіант, у тому випадку, якщо прийнято рішення про придбання комерційної нерухомості звернутися до юристів та професіоналів, які працюють саме в цій галузі.
  2. До звернення до юристів, вивчіть самостійно ринок, щоб до юриста вже йти напевно з якимись більш-менш серйозними варіантами.
  3. Ретельно проаналізуйте ціни регіону, не хапайтеся за «найдешевші та найвигідніші» варіанти, тому що саме вони, як правило, потім призводять до «поганих наслідків».
  4. Постарайтеся дізнатися які тенденції ринку комерційної нерухомості регіону, що вас цікавить.
  5. Звертаючись до юристів, перевіряйте їхню репутацію, намагайтеся зв'язуватися з тими, з ким ви чи ваші знайомі вже вирішили успішно будь-які питання.
  6. У жодному разі, до консультації з юристом нічого не підписуйте, не довіряйте «своєму життєвому досвіду», «професіоналізму» та «інформаційній обізнаності». Пам'ятайте, шахраї також враховують ці «чинники».

Ці шість рекомендацій, сподіваємося, допоможуть уникнути необачних кроків.

Автор: Олександр Бєлов