06-07-2018

Яку житлову нерухомість можна купити в Іспанії

вілла в Іспанії

Співвітчизники активно вкладають гроші в іспанські апартаменти та таунхауси. Із чим пов'язаний такий інтерес, які види об'єктів можна придбати в Іспанії?

Найпопулярніші місця та цілі інвестування

Найбільш високий попит спостерігається на нерухомість в Іспанії на узбережжі, покупців цікавлять такі міста, як Коста-Брава, Коста-Дорада, Барселона, Марбелья, Тордера та ін.

Іспанія – це країна з чудовим кліматом, сучасною туристичною інфраструктурою, високим рівнем безпеки та соціального розвитку. До того ж вартість житла на іспанських берегах представлена ​​у широкому діапазоні, що дозволяє підібрати потрібний об'єкт з урахуванням бюджету.

Види нерухомості:

  • таунхауси;
  • приватні будинки (котеджі, вілли та ін.);
  • апартаменти (квартири).

Вартість об'єктів залежить від їхнього розташування, площі, архітектури, оснащення (багато будинків продаються з обстановкою, включаючи не тільки меблі, а й хорошу побутову техніку).

Роблячи вибір, орієнтуйтеся на цілі купівлі нерухомості. Так, якщо потрібен об'єкт для інвестування з метою подальшого продажу, тоді вибирайте найліквідніше житло, яке можна буде продати швидко та з націнкою. Якщо купуєте котедж або апартаменти для особистого користування, враховуйте власні уявлення – близькість до пляжу, планування тощо.

Від таунхаусів та вілл на узбережжі до затишних апартаментів

таунхаус в Ірані

Звертайтеся за консультацією до фахівців, наприклад, до компанії MORESOL. Вам буде запропоновано професійну допомогу в підборі житла на узбережжі та комплексний супровід угоди, починаючи від огляду об'єкта, закінчуючи безпечним розрахунком та оформленням прав власності.

У житловому сегменті Іспанії представлено великий вибір нерухомості. Один із найбільш затребуваних варіантів – це таунхауси, які є будинками на кількох господарів. Найчастіше прибудинкова територія ділиться між мешканцями, щоб у кожного був свій куточок із барбекю, басейном та парковкою.

Найдорожчі таунхауси оснащені всією необхідною інфраструктурою для комфортного проживання:

  • тенісні корти та власний пляж;
  • гараж;
  • простора тераса та ін.

Заміські будинки - це окреме житло з басейном, зоною відпочинку та іншими складовими красивого та комфортного життя. Багато котеджів та вілли розташовуються на прибережній смузі.

Апартаменти входять до складу кондомініумів. При виборі порівнюйте характеристики житла, отримуйте максимум інформації про район, де знаходиться нерухомість. Ще краще скористатися допомогою фахівців, гарантуючи безпечну та вигідну угоду.

Автор: Олександр Бєлов