05-06-2018

Як знайти приміщення під виробництво в Одесі

Цех Пересип

За даними АН BFS, кожен другий клієнт агентства в 2017 році витратив на пошук приміщення під виробництво від 6 до 12 місяців. Основними критеріями пошуку були: ціна, місце розташування та стан об'єкта.

Оскільки малий бізнес немає можливості купити чи звести власними силами виробничий цех, то початковому етапі клієнти розглядали оренду.

Як правильно вибрати приміщення?

  1. Необхідно подумати, скільки місця займає обладнання, адміністративний блок і місце для відпочинку персоналу.
  2. Прийде відштовхуватися і від вартості пропозиції, оскільки нерухомість кожним власником оцінюється по-своєму, а обсяг пропозицій з кожним роком тільки зростає.
  3. Підрахувавши потрібну квадратуру, можна починати шукати відповідне місце. Зараз цей процес не складе особливих труднощів. Практика показує, що, скориставшись усіма пошуковими інструментами та послугами агентства комерційної нерухомості, вдасться досить швидко знайти потрібне місце.
  4. Існує думка, що найкраще шукати нерухомість від власника, оскільки посередник має сплатити послуги з пошуку нерухомості. Однак, у вартість послуг агентства нерухомості входить не лише пошук об'єкта, а й супровід угоди, ведення переговорів із продавцями, вирішення спірних питань.

В Одесі подібних об'єктів нерухомості як приміщення для виробництва вистачає. Тому, скориставшись послугами АН BFS, вдасться підібрати і придбати оптимальний варіант, Що відповідає потребам. А якщо у вас немає можливості купити виробниче приміщення, то пропонуємо його орендувати!

Автор: Олександр Бєлов